RTL4 Life is Beautiful

PRESENTATRICE BIJ LIFE IS BEAUTIFUL OP RTL 4

Voor Life is Beautiful maak ik TV-items met en over Limburgse bedrijven. Limburg kent een hoop prachtige bedrijven die een groot publiek verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de hospitality-, beauty- en lifestylesector maar ook aan álle bedrijven die zich in de toeristische regio's bevinden of een product verkopen dat (meer) aandacht verdient. En dat zijn er een hele hoop! Kom ik samen met een camerateam bij jou langs om een TV-item op te nemen waarin jij je bedrijf laat zien aan Nederland?

Life is Beautiful is al jaren een begip op RTL4. Het programma is elke zaterdag en zondag te zien en kent een groot publiek. Ik ben gevraagd toe te treden tot het presentatieteam dat onder andere bestaat uit - wie kent haar niet - Myrna Goossen die vele RTL programma's heeft gepresenteerd waaronder Eigen Huis en Tuin, De Vijf Uur Show en Koffietijd én programmamaker Michael Bakker die tevens de producent van Life is Beautiful is vanuit het bedrijf Pakkend Media Produkties dat hij runt met Claudia Gatland.

Meedoen als bedrijf aan Life is Beautiful is om meerdere redenen héél interessant. Niet alleen wordt je item twee weekenden achter elkaar op RTL4 getoond en is het terug te kijken via RTL XL en Videoland, je krijgt het item ook voor eigen gebruik! Het is een perfecte PR-, marketing- en verkooptool voor je bedrijf en ik vertel je met mijn marketingervaring en -kennis met plezier hoe je het meeste uit je film haalt.

Een paar feiten op een rijtje:
- Life is Beautiful is al jaren 52 weken per jaar te zien op RTL4
- Elke aflevering wordt 2 keer uitgezonden. 1x op za. en 1x op zo. 
- Opnames vinden gedurende het gehele jaar plaats
- De uitzendingen zijn terug te kijken via RTL XL en Videoland
- Bedrijven die meedoen zijn enthousiast vanwege de respons
- Veel betere PR kun je bijna niet bedenken dan op RTL4 te zien zijn
- De reacties op de items zorgen voor extra professionaliteit

Ik spreek regelmatig bedrijven die er over nadenken een bedrijfsitem te laten maken maar ze weten vaak niet waar te beginnen en schrikken van de hoge kosten. Het mooie van een item bij Life is Beautiful is dat het, in vergelijking tot veel filmproductiebedrijven, goedkoper is én je komt op TV! Dat kom je met een 'gewoon' bedrijfsitem natuurlijk niet. Win win dus! Je straalt een hoop professionaliteit uit naar je (potentiële) klanten en relaties en hebt een mooi document dat eindeloos in te zetten is. 


Klik onderstaand op het factsheet voor meer info en bekijk de promovideo. Bel me gerust als je vragen en/of interesse hebt! 
Misschien zien we elkaar dan snel en ben jíj met je bedrijf te zien op RTL4 in Life is Beautiful.